26/5 – 16/6 Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα το «Χορτιάτη» Θεσσαλονίκης

Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του για «καυτά θέματα της κοινωνίας» και συνεχίζοντας τον αγώνα του να φτάσει η φωτογραφία εκεί όπου βρίσκεται, συχνάζει ή διασκεδάζει το εν δυνάμει πιθανό κοινό της,

σας καλεί την Παρασκευή 26 Μαΐου 2006 στο «Καφέ-Μπαρ Ουτοπία» στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, για τα  εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των μελών του με τίτλο «Χορτιάτης 2006».

Η έκθεση γίνεται σε συνεργασία με τη δραστήρια «Κίνηση Πολιτών Χορτιάτη» και αποτελεί καρπό μίας σειράς ξεναγήσεων και φωτογραφικών εξορμήσεων στην πόλη του Χορτιάτη και την ευρύτερη περιοχή.

 

Στην έκθεση συμμετέχουν:

Γιάννης και Αλέξανδρος Ράπτης, Βασίλης Καρκατσέλης, Γεωργία Κουρκουνάκη, Ευθύμης Μουρατίδης, Θανάσης Μουρατίδης, Χριστίνα Παπαφράγκου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Θανάσης Ράπτης, Χριστίνα Τύμπα  και ο Στέλιος Φιλίππου.

 

Διάρκεια έκθεσης: έως 26 Ιουνίου 2006

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν μία σειρά παράλληλων δράσεων και χαλαρών συζητήσεων σχετικά με το ρόλο της φωτογραφίας στην εξέλιξη και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις των άλλων τεχνών, όπως πχ στα εικαστικά, την ποίηση, τη μουσική.

Αναζητήστε το επίκαιρο εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας.