14/6-28/6 Ομαδική Έκθεση με τίτλο «17 AΠΟΨΕΙΣ» στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Νεάπολης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το "ΚΟΙΝΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ f14" (www.f14.gr).

17 ΑΠΟΨΕΙΣ

Σε κάθε εκδήλωση καλλιτεχνικής φωτογραφικής δραστηριότητας δύο είναι οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες κινείται μια ομάδα που έχει σαν στόχο την ανοδική πορεία και τη διάρκεια.

Η πρώτη αρχή είναι η δημιουργία έργου, η διεύρυνση των δυνατοτήτων της, η συμμετοχή στο πολιτιστικό γίγνεσθαι και η επαφή κοινού και καλλιτεχνών έχοντας ως σημείο αναφοράς την φωτογραφία.

Η δεύτερη και βασικότερη αρχή είναι η μετάβαση της γνώσης, των προβληματισμών και της αναζήτησης της καλλιτεχνικής δημιουργίας σε νέους ανθρώπους.

Πιστό στη δεύτερη αρχή το εργαστήριο φωτογραφίας κάθε χρόνο συγκεντρώνει, γύρω του νέους ανθρώπους και προσπαθεί να προσεγγίσει την φωτογραφία σας μία εικαστική τέχνη, έκφραση, σύνθεση καθώς και σαν αξιολόγηση και παρουσίαση ενός έργου. Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από τις παρουσιάσεις, εκθέσεις, σεμινάρια, απόλυτο σεβασμό στην προσωπική έκφραση του καθενός.

Κάθε χρόνο μαζεύονται λοιπόν οι δουλειές αυτών των νέων φωτογράφων και παρουσιάζονται στο κοινό. Το κοινό διαβάζει, κρίνει και αξιολογεί το έργο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το κοινό θα αναγνωρίσει αυτή την αξιέπαινη δουλειά των νέων φωτογράφων.


ΦΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

...σε συνεργασία με το ΚΟΙΝΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ f14 (www.f14.gr)