22-23/10 Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: "Διαφορές και Ομοιότητες" στο ξενοδοχείο CAPSIS, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Τα σεμινάρια του Φωτογράφου» της εφημερίδας «Καθημερινή»

Διαφορές και ομοιότητες».

Διοργάνωση μίας έκθεσης δημιουργικής φωτογραφίας

στο πλαίσιο μίας «επαγγελματικής» εμπορικής έκθεσης.

Στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2005 διοργανώνεται από το ένθετο μηνιαίο περιοδικό της εφημερίδας «Καθημερινή» ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, διήμερο εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο CAPSIS της Θεσσαλονίκης, που θα περιλαμβάνει εκθέσεις, σεμινάρια φωτογραφίας και επαγγελματική έκθεση φωτογραφικών ειδών.

Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνει μία έκθεση φωτογραφίας, με στόχο να δείξει διαφορετικές εκδοχές παρουσίασης της φωτογραφικής εικόνας.

Τίτλος της (ενδεικτικός): «Διαφορές και ομοιότητες».

Στην έκθεση παρουσιάζουν εργασία τους οι:
Ζαχαρίας Αυγερινός, Ισμήνη Γούλα, Σταύρος Δαγτζίδης, Γιώργος Ιωαννίδης, Αθηνά Καλτσίκα, Λουκάς Κορογιάννος, Γεωργία Κουρκουνάκη, Δημήτρης Παγίδης, Χριστίνα Παπαφράγκου, Θοδωρής Σινάνης και Στέλιος Φιλίππου.

Παράλληλα αυτής, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΦΚΘ Βασίλης Καρκατσέλης, εκθέτει την νέα του εργασία με τίτλο «Hommage a Fabrica Ifanet”, στο περίπτερο της εταιρίας EPSON.

Η έκθεση αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προτείνεται, όχι μόνον γιατί θα παρουσιαστεί η νέα του φωτογραφική ενότητα (οι παλίμψηστοι τοίχοι με τα συνθήματά τους ως νέα θεματική), αλλά γιατί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα παρουσιαστούν ψηφιακές inject εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων, τυπωμένες σε χαρτί Fine art (100% από βαμβάκι δίχως πρόσθετα χημικά) και με μελάνια πιγμέντου νέας τεχνολογίας (μεγάλη διάρκεια ζωής).

 

Ώρες επισκέψεων: 10πμ-10μμ

Λουκάς Κορογιάννος