29/11/2021 Παρουσίαση του φωτογράφου Κωστή Αργυριάδη

 

Tο Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας μια σειρά επιτυχημένων παρουσιάσεων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOM, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του συμπολίτη μας φωτογράφου Κωστή Αργυριάδη, τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στις 8.00μμ. Η παρουσίαση είναι ανοικτή στο κοινό.

Ο Κωστής Αργυριάδης γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε φωτογραφία στο ΙΕΚ ESP με υποτροφία και μαθήτευσε κοντά στον Στράτο Καλαφάτη. Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ, ατομικές  και συλλογικές εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Με καθοδήγηση και επιμέλεια του Ηρακλή Παπαϊωάννου συμμετείχε στο συλλογικό φωτογραφικό λεύκωμα «ένας περίπατος στην πόλη: Μπεχ Τσινάρ» από τις εκδόσεις University Studio Press και εξέδωσε το φωτογραφικό λεύκωμα: «Κάθε Σήμερα, Κάθε Πόλη» από τις εκδόσεις Άγρα με την καθοδήγηση του Στράτου Καλαφάτη.

Το φωτογραφικό του όραμα συνοψίζεται στην ανάδειξη της ασημαντότητας του οπτικού περιεχομένου της καθημερινής ζωής και των πόλεων καθώς και η σχέση του ανθρώπου με τον κόσμο στην περιπλάνηση μέσα σε αυτές.

f: facebook.com/kostis.argiriadis/

i: instagram.com/kostisargyriadis/

w: kostisargyriadis.com

 

Σύνδεση στο zoom:

 https://us02web.zoom.us/j/88348794217?pwd=V2cwaHBLYUNsdzJJTTNTMXRQSHJyQT09

 Meeting ID: 883 4879 4217

Passcode: 762312

Παρακαλούμε για την συνέπεια όλων μας στην ώρα του ηλεκτρονικού μας ραντεβού. 

Έναρξη στις 8:00μ.μ. & έναρξη συνδέσεων από τις 7:45μ.μ.

 

Ενημέρωση-Προειδοποίηση: Ολόκληρη η συνάντηση-παρουσίαση θα καταγραφεί-μαγνητοσκοπηθεί  για να διατηρηθεί στα Αρχεία του Φ.Κ.Θ. Ζητείται η κατανόηση σας σχετικά με αυτή τη διαδικασία και προτείνεται η συμμετοχή, αποκλειστικά μόνο όσων συμφωνούν.

 

Η παρουσίαση μεταδίδεται και από το κανάλι του ΦΚΘ στο Youtube

Photography Center of Thessaloniki - YouTube

Κωστής Αργυριάδης