ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Αγαπητά μέλη, αγαπητές φίλες και φίλοι του ΦΚΘ.

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε και σας περιμένουμε στην πρώτη μας συνάντηση για την νέα Φωτογραφική Περίοδο 2021-21, που θα γίνει την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, στις 8μμ, στον ανοιχτό χώρο του ‘Cafe θεα/tro’, 30ης Οκτωβρίου 2Α , (πάνω από το Βασιλικό θέατρο, μπροστά στον Λευκό Πύργο).

Ευελπιστώντας ότι θα μπορέσουμε κάποιες από τις επόμενες συναντήσεις μας να είναι «ζωντανές», τηρώντας πάντα τα επιβαλλόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, (ανάλογα με τις υγειονομικές εξελίξεις), κάνουμε την φετινή αρχή από αυτόν τον χώρο. Επιθυμούμε να είμαστε σύντομα σε θέση να σας ανακοινώσουμε τον αντίστοιχο κλειστό χώρο, για τις στην συνέχεια συναντήσεις μας. Επ αυτού (της εύρεσης χώρου) περιμένουμε και τις εμπεριστατωμένες προτάσεις των μελών (με τηλέφωνα, κοστολόγιο πιθανής ενοικίασης, αριθμό ατόμων που μπορεί να δεχτεί ο χώρος κτλ.)

Φυσικά, θα διατηρήσουμε και τις διαδικτυακές μας συνευρέσεις με την βοήθεια του ΖΟΟΜ, που τόσο φρόντισε πέρσι να μην χάσουμε την επαφή όχι μόνο μεταξύ μας, αλλά και με ένα ευρύτερο κοινό.

 

Πολλά θέματα-project ξεκίνησαν την προηγούμενη δύσκολη περίοδο από τα οποία άλλα συνεχίζονται και άλλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Μετά το καλωσόρισμα , θα ακολουθήσει μία σύντομη αναφορά του τι κάναμε τη χρονιά που πέρασε, και τι σχεδιάζουμε για την νέα περίοδο που τώρα ξεκινά.

Θα μας ενημερώσουν αναλυτικότερα ο πρόεδρος και οι υπεύθυνοι του κάθε ξεχωριστού project.

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί των παραπάνω ενημερώσεων και θα ακουστούν όλα όσα έχουν να προτείνουν τα μέλη του ΦΚΘ και το πώς αυτά θα πραγματοποιηθούν.

Αυτά που σχεδιάζουμε είναι πολλά και απαιτούν τη συμμετοχή και τη βοήθεια σας.  

Από εσάς ζητάμε την ενεργή συμμετοχή σε αυτό το διάλογο της «Α! Συνάντησης», την παρουσία σας στις «Συναντήσεις της Δευτέρας» και τη συμμετοχή σας σ’ όλες τις εκδηλώσεις, δράσεις και τα θέματα-project, που για σας προγραμματίζονται, ετοιμάζονται & υλοποιούνται.

Ας μην ξεχνάμε πως το ΦΚΘ είναι τα μέλη του και η δουλειά τους!   

 

Το Δ.Σ. του ΦΚΘ