14/3/2022 Παρουσίαση της φωτογράφου Ελένης Ρημαντωνάκη

Ελένη Ρημαντωνάκη

Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας μια σειρά επιτυχημένων παρουσιάσεων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOM, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της  φωτογράφου Ελένης Ρημαντωνάκη, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 στις 8.00μμ. Η παρουσίαση είναι ανοικτή  στο κοινό.

Η Ελένη Ρημαντωνάκη ασχολείται με την φωτογραφία ερασιτεχνικά. Η πρώτη της επαφή με την φωτογραφία ήταν μέσα από τις σπουδές της στην σχολή Focus και αργότερα έκανε μαθήματα με τους Γιάννη Δήμου, Δημήτρη Τσεβά και Γιώργο Βουτσινά. Παρακολούθησε το μάθημα κριτικής του Πλάτωνα Ριβέλλη όπως και workshops με τους Νίκο Οικονομόπουλο, και Jason Eskenazi. Τέλος έκανε ανάπτυξη porfolio με τον Βασίλη Γεροντάκο, όπως και στο Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας με τους Κωστή Αντωνιάδη, Κώστα Γουδή και Νατάσσα Μαρκίδου. Έχει συμμετάσχει με φωτογραφίες της σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έχει διακριθεί σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευθεί σε διαδικτυακά και έντυπα περιοδικά τόσο εγχώρια όσο και διεθνή.

 

SITE:  https://www.elenirimantonaki.com/

 


Σύνδεση στο zoom:

Photography Center of Thessaloniki is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Παρουσίαση της φωτογράφου Ελένης Ρημαντωνάκη
Time: Mar 14, 2022 08:00 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86597385134?pwd=T2ZCbERQeUNIT1g1Y25meXhOUVJOdz09

Meeting ID: 865 9738 5134
Passcode: 042487

 

Παρακαλούμε για την συνέπεια όλων μας στην ώρα του ηλεκτρονικού μας ραντεβού. 

Έναρξη στις 8:00μ.μ. & έναρξη συνδέσεων από τις 7:45μ.μ.

 

Ενημέρωση-Προειδοποίηση: Ολόκληρη η συνάντηση-παρουσίαση θα καταγραφεί-μαγνητοσκοπηθεί  για να διατηρηθεί στα Αρχεία του Φ.Κ.Θ. Ζητείται η κατανόηση σας σχετικά με αυτή τη διαδικασία και προτείνεται η συμμετοχή, αποκλειστικά μόνο όσων συμφωνούν.