Αρχίζουν οι "Συνταντήσεις της Δευτέρας" και τα "Μαθήματα Αρχαρίων (Τρίτη)" του ΦΚΘ

Όπως πάντα, την πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη (4/10/2021) αρχίζουν και πάλι οι «Συναντήσεις» (για τη γνωριμία και το διάλογο επί της σύγχρονης φωτογραφίας) και τα διαδικτυακά (με zoom) «Μαθήματα» (αρχαρίων) των μελών, αλλά και όλων των νέων μελών που θα εγγραφούν. 

Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ) θέλοντας να συμβάλλει στην διάδοση της τέχνης της Φωτογραφίας  και να διευρύνει την ομάδα του, ξεκινά και πάλι τα μαθήματα εισαγωγής στη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ για όλες τις ηλικίες, για αυτούς που θέλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να μυηθούν στην Τέχνη της.

Οι «Συναντήσεις» (κατά παράδοση) θα γίνονται τις Δευτέρες στο γνωστό χώρο στο κέντρο της πόλης ή διαδικτυακά (εάν έτσι επιβάλουν τα πρωτόκολλα λόγω covid-19) μέσω Zoom.

Τα «μαθήματα αρχαρίων» (πάνω σε θέματα φωτογραφίας, τεχνικά και θεωρητικά, ώστε τα νέα μέλη να μπορούν εύκολα να μυηθούν στην τέχνη της φωτογραφίας), θα γίνονται  κάθε Τρίτη 8.00 με 10.00 μ.μ. διαδικτυακά. Η διάρκεια των μαθημάτων του πρώτου βασικού εισαγωγικού κύκλου είναι τρεις μήνες (11 μαθήματα),  ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι/νες από όλη την Ελλάδα,

Οι βασικοί διδάσκοντες:

Βασίλης Καρκατσέλης – Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΦΚΘ (τηλ. 6942 860 890)

Μεζές Γιάννης , Κώστας Στυλιάδης - Μέλη του ΦΚΘ