Πρώτη συνάντηση του ΦΚΘ τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 8.30μμ, στο cafe BAZAAR

Αρχίζουν και πάλι τα μαθήματα φωτογραφίας
και οι συναντήσεις των φωτογράφων,

για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018
μελών και όχι μόνο του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 8.30μμ, ... πάντα στο CAFE BAZAAR, Παπαμάρκου 34, Πλατεία Άθωνος, τηλ 2310241817.

Όπως κάθε χρονιά θα λειτουργήσουν και εφέτος δύο τμήματα.

 Ένα αρχαρίων και ένα «προχωρημένων», αυτό στο οποίο ενσωματώνονται οι παλαιοί, οι «φτασμένοι» και οι προηγούμενοι αρχάριοι.

Οι ημέρες συναντήσεων και εφέτος θα είναι οι Δευτέρες για τους προχωρημένους και οι Τρίτες για τους αρχάριους, οι οποίοι, φυσικά, μπορούν και πρέπει να παρακολουθούν και τα θεωρητικά ή ενημερωτικά σχετικά «μαθήματα» τις Δευτέρες, εφόσον διαθέτουν χρόνο, μια και οι παρουσιάσεις κάθε χρονιάς είναι σχεδόν μοναδικές και μη επαναλήψημες.

Υπενθυμίζεται πως όλα τα μαθήματα κτλ προσφέρονται δωρεάν για τα μέλη του ΦΚΘ (ετήσια συνδρομή 50 ευρώ).

Για το τμήμα αρχαρίων: (κάθε Τρίτη, από τις 3 Οκτωβρίου, 8 μ.μ. - 10:30 μ.μ.)

Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία (Α κύκλος – έως το Δεκέμβρη)

Εισηγητής: Αθανασίου Χρήστος.
Υπεύθυνοι σπουδών: Αθανασίου Χρήστος, Βασίλης Καρκατσέλης, Θανάσης Ράπτης.

Σχετικά.
Αυτή η σειρά των μαθημάτων αποτελείται από τα απολύτως απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για την εισαγωγή του στην Ψηφιακή Φωτογραφία. Απευθύνεται πρωτίστως στα νέα μέλη του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης αλλά και στα παλαιότερα μέλη που τους λείπουν οι βασικές γνώσεις.
Ο μικρός αυτός κύκλος μαθημάτων, των εικοσιτεσσάρων ωρών, φιλοδοξεί να εισάγει τους νέους φωτογράφους στο Πρόγραμμα Πιστοποίησης* που θα ακολουθήσει στις αρχές του νέου έτους.
Η ύλη των μαθημάτων είναι τεχνική και δεν ασχολείται με την Φωτογραφία ως Τέχνη. Ασχολείται με το Ψηφιακό μέρος της Φωτογραφίας, την Τεχνολογία, την λειτουργία της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής καθώς και την μέθοδο για την αποτελεσματική χρήση της Ψηφιακής Φωτογραφικής Μηχανής. Ολοκληρώνεται με τα βασικά της επεξεργασίας και της εκτύπωσης των φωτογραφιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βασίλης Καρκατσέλης τηλ 6942 860 890

και www.fkth.gr