15/4 - 12/5, Ατομική έκθεση της Κατερίνας Χατζημπεκιάρη με τίτλο "εκεί που αρχίζει και τελειώνει η σκέψη" στο καφέ-μπαρ Γιουκάλι.

«Εκεί που αρχίζει και τελειώνει η σκέψη»

Εκεί που…
το φως γίνεται σκοτάδι και το σκοτάδι γίνεται ζωή…
τα όνειρα συναντάνε το άγνωστο, βυθίζονται στην ελπίδα και αναδύονται από την μοναξιά…
οι σκιές γεννούν το φως της επόμενης νύχτας, έχοντας εμάς για συνοδοιπόρους. 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Κατερίνα Χατζημπεκιάρη γεννήθηκε το 1967, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι υπεύθυνη του καταστήματος φωτογραφικών ειδών "Studio Χρ. Ιγνατιάδης", στο Χαϊδάρι. Η ενασχόλησή της με την φωτογραφία ξεκινάει το 1996, με την παρακολούθηση κύκλου μαθημάτων καλλιτεχνικής φωτογραφίας, στο Εργαστήρι του Δήμου Χαϊδαρίου. 
Στη συνέχεια και για ένα περίπου χρόνο παρακολουθεί κύκλο μαθημάτων καλλιτεχνικής φωτογραφίας, στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Χαϊδαρίου και παίρνει μέρος στην ομαδική έκθεση που διοργανώνει το Κ.Ε.Κ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου. 
Την επόμενη χρονιά παρακολουθεί μονοετή κύκλο μαθημάτων Studio φωτογραφίας, στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Χαϊδαρίου, όπου και συμμετέχει στην ομαδική έκθεση που διοργανώνει το Κ.Ε.Κ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου. 
Πρόσφατα αποφοίτησε από 2ετή κύκλο σπουδών του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Χαϊδαρίου έχοντας αποκτήσει το πτυχίο της εικονολήπτριας.