25/7-21/8 Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: "ΑΝΑΨΙΣ", στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Πηλίου στη Μακρυνίτσα Πηλίου, με την υποστήριξη της κοινότητας Μακρυνίτσας. Συμμετέχουν με έργα τους και φωτογράφοι από το Atelier Kontrast Heidelberg Deutscheland.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

H ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΠΗΛΙΟΥ (τηλ και φαξ 24210 99140) σε συνεργασία με το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝIKHΣ (τηλ  & φαξ 2310 256-296 www.fkth.gr) σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης σύγχρονης φωτογραφίας στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΗΛΙΟΥ στη ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ την Κυριακή  25 Ιουλίου  2004 ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: ΑΝΑΨΙΣ

Φωτογράφοι από την Ελλάδα, τη Γαλλία και τη Γερμανία επισκέπτονται την Μακρινίτσα, εκθέτουν τη δουλεία τους, και συζητούν με το κοινό της έκθεσης το δικό τους τρόπο χρήσης του φωτογραφικού μέσου για έκφραση και αποτύπωση των ιδεών τους, των συναισθημάτων και φυσικά τα περί καταγραφής και αντανάκλασης της πραγματικότητας στις φωτογραφίες.

Η έκθεση είναι επικεντρωμένη στις διαφορετικές τάσεις της σύγχρονης φωτογραφίας, όπως αυτή εκφράζεται μέσω των εργασιών των καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτήν και αυτή θα συζητηθεί ιδιαίτερα σε όσους παρόντες.

Συγχρόνως οι παρόντες φωτογράφοι, με τη λειτουργία ενός ανοικτού εργαστηρίου για ή με τη φωτογραφία, φωτογραφίζουν και συζητούν γύρω από αυτή, υπό την κοινή σκέπη και ουσιαστική στέγη, της υπέροχης Μακρυνίτσας του Πηλίου.

Συμμετέχουν με έργα τους οι φωτογράφοι (από το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και από το Atelier Kontrast Heidelberg, Deutshland)

Ruedy Glatz

Wolfram Glatz

Ευτυχία Καζούκα

Βασίλης Κρακατσέλης

Γιώργος  Παχαραλάμπους

Δημήτρης Προκοπίου

 

Στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ KAI ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΠΗΛΙΟΥ, ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ με την υποστήριξη της Κοινότητας Μακρινίτσας Πηλίου

Είσοδος δωρεάν

Διάρκεια έκθεσης έως 21 Αυγούστου  2004.

Επιμέλεια έκθεσης και ξεναγήσεις: Βασίλης Καρκατσέλης

Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού:

Β. Καρκατσέλης, τηλ 6942860890 και Δ. Προκοπίου, τηλ 6946 033249