10/02/2020. Λιαπόπουλος Αργύρης: ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ: 2 + 1 ΕΚΘΕΣΕΙΣ και Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΕΥΚΩΜΑ

Τη Δευτέρα 10/2, 8μμ, ο Αργύρης Λιαπόπουλος θα κάνει παρουσίαση με θέμα 'ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ: 2 + 1 ΕΚΘΕΣΕΙΣ και Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΕΥΚΩΜΑ'.  

... στο καφέ ΒΑΖΑΑΡ, στον πεζόδρομο της Παπαμάρκου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ένα “ οδοιπορικό ” από τις αρχές του 2011 έως το δεκέμβρη του 2016. Ξεκινά με την πρώτη συνεργασία με τον Ποιητή Μάρκο Μέσκο και την πρώτη έκθεση των έργων τον Μαιο του 2012 στην Γκαλερί tettix. ( Ομαδική Έκθεση του ΦΚΘ στα πλαίσια της photobiennale).

http://www.liapopoulos.gr/www.liapopoulos.gr/SEMEIOMATARIA/Pages/LOGOS.html

Συνεχίζεται με την Δεύτερη συνεργασία με τον Συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη, με φωτογραφίες ήδη από το 2009 και θεματική “ ΟΥ-ΤΟΠΟΣ” και την έκθεση των τελικών έργων τον Οκτώβριο του 2012 στο Γενί Τζαμί_Πρώην Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. ( Ομαδική έκθεση του ΦΚΘ στα πλαίσια της Βαλκανικής Συνάντησης, διοργάνωσης του ΦΚΘ).

http://www.liapopoulos.gr/www.liapopoulos.gr/SEMEIOMATARIA/Pages/OI_PHONES_TOU_PHOTOS.html

Ολοκληρώνεται η τριλογία αυτή με την Τρίτη Συνεργασία με τον Ποιητή Γιώργο Αλισάνογλου  που ξεκινά τέλος του 2014 και ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβρη του 2015. Φωτογραφίες από την δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα,με θεματική  “ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ”, εκτίθονται στην τελική τους μορφή στην ΤΡΙΤΗ ΕΚΘΕΣΗ που περιλαμβάνει και τις δύο προηγούμενες εργασίες.

http://www.liapopoulos.gr/www.liapopoulos.gr/SEMEIOMATARIA/Pages/PROBLETES.html

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της τριλογίας εκτίθεται στο βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ ( Τσιμισκή 11, Θεσσαλονίκη) υπό τον γενικό τίτλο ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ από τις 15-11-2016 έως 31-12-2016.

Μετά από 1 χρόνο δουλιάς τυπώνεται το Βιβλίο με τίτλο ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ  τον Ιανουάριο του 2017 ( Αυτοέκδοση) που περιλαμβάνει το σύνολο της τριλογίας με τις ενότητες της. https://issuu.com/argirisliapopoulos/docs/170218

 

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1959 στο Κλειδί Ημαθίας. Σπούδασε οικονομικά στην Α. Β. Σ. Θεσσαλονίκης.

Με την φωτογραφία ασχολείται συστηματικά από το 1988. Ανέπτυξε πλούσια δράση με εκθέσεις, επιμέλειες εκθέσεων, happenings. Φωτογραφίες και εργασίες του έχουν γίνει εξώφυλλα σε βιβλία, αποτελέσαν υλικό βιβλίων, δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά και έχουν γίνει αφιερώματα στον ημερήσιο τύπο και  στα ΜΜΕ.

Έχει εκθέσει τη δουλειά του και πήρε μέρος σε σημαντικούς Φωτογραφικούς θεσμούς με ομαδικές και ατομικές δουλειές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη

www.liapopoulos.gr