27.11.2017 - Παρουσίαση του έργου της Ηλέκτρας Βασιλειάδου από τον Γιώργο Βασιλειάδη

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 8.00 μμ, συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας με το έργο νέων Ελλήνων και δραστήριων φωτογράφων.
... όπως πάντα στο CAFE BAZAAR, Παπαμάρκου 34, Πλατεία Άθωνος, τηλ 2310241817.

Αυτή τη Δευτέρα είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης θα μας παρουσιάσει την δουλειά της Ηλέκτρας Βασιλειάδου και όπως πάντα θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό της πόλης. Είσοδος δωρεάν.

Η Ηλέκτρα Βασιλειάδου είναι από την Ξάνθη και ζει στο Τόκυο από το 2011. Η φωτογραφία είναι η δουλειά της, το χόμπι της και αυτό που την κρατάει ξύπνια τις νύχτες. Μέσα από το φακό της προσπαθεί να καταγράψει την εμπειρία της ανθρώπινης ύπαρξης σε όλες τις εκφάνσεις της και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για θέματα όπως η ψυχική υγεία, η διαφορετικότητα και η θρησκεία. Πιστεύει ακράδαντα πως η φωτογραφία μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ανθρώπων τους οποίους χωρίζουν μεγάλες και μικρές γεωγραφικές, πολιτισμικές και κοινωνικές αποστάσεις και να προωθήσει την αμοιβαία κατανόηση.

Επαγγελματικά ασχολείται με τη στοκ φωτογραφία και συνεργάζεται με τη Getty Images. Είναι ενεργή στην καλλιτεχνική κοινότητα του Τόκυο και προσφέρει εθελοντικά τις φωτογραφικές ικανότητές της για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς.